Nieuws (had ook getwitterd kunnen worden)

Juni 2013: USTREAM en YouTube.
De technieken veranderen snel, dus weer nieuwe schermen en lay-outs!

Juni 2013: John's View.
De opnamen van de Flying Camera van John zijn in de Youtube pagina op een rijtje gezet! Zie Multimedia/youtube.

Mei 2013: Jazz at the Crow concerten gestopt.
voor een krantenartikel zie mulimedia/leestafel.

Februari 2013: Aankondiging nieuwe rookwet.
Wederom een nieuw algemeen rookverbod aangekondigd. Zal waarschijnlijk medio 2014 ingaan!

Januari 2013: Multimedia.
Afgelopen jaren zijn Hyves gekomen en weer verdwenen, Facebook, Twitter, Myspace, etc geintegreerd in de website. Sommige OK, Andere ??

Januari 2013: Realbook Sessie naar woensdag.
Voortaan zijn de sessies op de eerste en de derde woensdag van de maand en zijn we maandag en dinsdag vrij. Zie Café/planbord.

Maart 2009: Video opnames.
Muzikanten, cabaretiers en andere podiumgangers kunnen voortaan na hun optreden met hun memorystick de opname meenemen. Steek die vast in je zak!

Februari 2009: Buma-Digitaal.
Er valt een rekening in de bus van de Buma. Even dokken voor muziekgebruik op de website in 2008 en 2009. tezamen €742,56. Het betreft hier het filmpje van 50 sec. dat ik van Dio kado heb gekregen en voor de lol erop staat. Schijnt niks tegen te doen te zijn. Zie Fun-pagina.

Juli 2008: Rookverbod.
Het Rookverbod is ingegaan. Vanaf nu kunnen we de optredens echt gaan zien. Minder lekker is de luchtvervuiling die anders verborgen bleef. Zie ook de fotoreportage van de laatste rookavond op 30 juni 2008.

Juni 2008: Peter Levens pakt uit.
Peter Levens heeft in zijn nieuwe pagina (kijk in links) een link naar een eigen Diashow laten plaatsen met foto's van optredens. Dit geeft weer een geheel andere kijk op zijn fotografeerwerk.

Juni 2008: HH met vacantie.
Alle onderstaande hoogstandjes (en meer) zijn geimplementeerd door Hans Hommersom, onze nieuwe webmaster. Aangezien het wijzigen van de website geen doel opzichzelf is zal het voorlopig even rustig blijven. Het is wel mooi zo, Hartstikke mooi!!!!

Mei 2008: Ustream.TV geactiveerd.
Het zal de regelmatige bezoeker in het café niet zijn ontgaan dat er een nieuw camera-tje is geplaatst en deze regelmatig aan de laptop hangt. Hiermee worden beelden en geluid doorgegeven naar Ustream.TV en deze zijn via onze website overal in de wereld live te volgen. Als er een opname wordt gemaakt verschijnt op de "homepage" in het menu LIVE-CAM. Dit is het signaal dat er iets te zien is op ons TV-kanaal (via Multmedia in menu).

Live registraties kunnen worden opgenomen en teruggekeken op een later tijdstip. Een scherm met alle opgenomen video's is te zien via een klik op het rode icoon .TV. De 12 programma's de de laatste maand zijn opgenomen zijn nog niet van uitstekende kwaliteit , maar wij hopen dat dat allengs beter zal gaan worden.

Maart 2008: YouTube speler geinstalleerd.
Onder de menukeuze Multimedia kunt U kiezen voor de optie YouTube. In deze pagina is een videospeler geplaatst met een koppeling naar YouTube video's gerelateerd aan het podium. Tot nu toe zijn alleen filmpjes te zien die gevonden zijn met het kenmerk "kraaij & balder". Als bands of anderen opnamen hebben gemaakt die ook de moeite waard zijn om te zien, geef dat aub door, dan plaatsen we die erbij.

Februari 2008: Foto-albums in de website.
Onder de menukeuze Multimedia kunt U kiezen voor de optie Fotoos. In deze pagina is een foto-album te zien, verdeeld in diverse onderwerpen. Heeft U foto's die hier niet mogen ontbreken, stuur ze op!

Januari 2008: Website op z'n kop.
Het bekijken van de programma's in de website heeft een revolutionaire wijziging ondergaan. Alle programma's zijn nu ingevoerd in een Database en op diverse manieren te bekijken. Het menu geeft de mogelijkheden. Zo kunnen bv folkliefhebbers in eén pagina zien wat hier op folkgebied te zoeken valt.